Cartell Santantonada Forcall

Després de ser declarada Bé d’Interès Cultural i Festa d’Interès Autonòmic, la Santantonada de Forcall aspira a ser declarada Festa d’Interès Turístic Nacional. L’alcalde de Forcall, Santiago Pérez, ha apuntat que l’Ajuntament de la localitat dels Ports està recopilant tota la documentació necessària per a accedir al reconeixement.

Pérez ha indicat que dissabte que ve tindrà lloc a Forcall la presentació del cartell que uneix a les festes de Sant Antoni dels pobles dels Ports. L’objectiu és donar a conèixer aquestes celebracions dins de la marca turística impulsada per la Mancomunitat Comarcal Els Ports.

Perquè la Santantonada arribe a ser Festa d’Interès Turístic Nacional el consistori també està treballant en un pla de promoció nacional. Així mateix, està arreplegant tots els reportatges, publicacions i esments que s’han realitzat sobre la festivitat. Canals nacionals i internacionals ja s’han interessat per la Santantonada que, fins i tot, ha aparegut en més d’una ocasió en el programa “Saber y Ganar”, dins de les preguntes que es realitzen als concursants.

Santiago Pérez ha apuntat que la Santantonada és la millor carta de presentació del municipi. Gràcies al vigor que ha mantingut la festa, Forcall s’ha donat a conèixer.