Forcall adjudica dimecres la gestió de l’històric restaurant de la Plaça Major

1303
Plaça de Forcall
PUBLICITAT

El Palau dels Osset com a hotel, el forn gòtic en funcionament més antic d’Europa i ara el Mesón de la Vila. Dimecres l’Ajuntament de Forcall adjudica la gestió del Mesón de la Vila, un establiment de referència en la gastronomia de la comarca dels Ports.

Després de diversos intents infructuosos el consistori confia que avui es pugue adjudicar la gestió del restaurant, la propietat és de titularitat municipal. Si pot obrir les seves portes els comensals tornaran a seure baix els porxos gòtics l’estructura rememora una antiga llotja com les que es conserven a Vilafranca, Ares o Catí.

L’alcalde de Forcall, Santiago Pérez, ha assenyalat que “per tractar de fer més atractiva l’oferta de gestió en la licitació hem inclòs un habitatge de turisme rural que també haurà de ser portada pels llogaters. D’aquesta manera podran tenir un allotjament i la gestió del restaurant “. El desig del consistori és que professionals de la zona puguin fer-se càrrec del negoci. Ja va passar així al Palau dels Osset, on una empresa de la comarca dels Ports es va fer càrrec de la gestió.

Des del punt de vista turístic, el Mesón és un dels espais reconeguts pels visitants i també pels mateixos veïns. El Mesón es sitúa als baixos de l’Ajuntament de Forcall, en un edifici amb segles d’història.