For Men S.A. llançarà una nova oferta per a comprar Marie Claire

93
Vilafranca Espai de Comerç s'ha sumat a la protesta
PUBLICITAT

La firma rebutjada per a adquirir la tèxtil de Vilafranca recorrerà l’acte judicial amb condicions millorades

L’empresa For Men S.A. manté el seu interés en comprar Marie Claire després del ‘no’ de la justícia a la seua oferta. Així, la firma recorrerà l’acte de la magistrada per a atendre les condicions establides pel Fons de Garantia Salarial (Fogasa), que alerten de dèficits en l’oferta. Aquest fet obrirà un nou període per a traslladar la iniciativa als afectats i que la jutgessa resolga en funció de les consideracions.

En concret, Fogasa, entitat pública, reclama a l’empresa que amplie el pla de viabilitat de 20 a 78 treballadors per a garantir el manteniment de l’ocupació i la producció a futur. Pel que sembla, For Men S.A. demostrarà la seua solvència amb nova documentació que acredite la incorporació d’aquesta demanda a la nova oferta i l’ús de naus per a reciclar aigües residuals i proveir-se de gas.

D’altra banda, la millora del projecte inclou també el pagament del deute de 1,3 milions que Marie Claire arrossega amb el Fogasa, entitat que va pagar indemnitzacions i salaris en el seu moment després de la fallida de l’empresa. Altres 500.000 euros aniran a parar a l’Institut Valencià de Finances, també creditor.

Oberta de nou l’esperança per a la comarca dels Ports, la plantilla espera que la millora de l’oferta de l’empresa tèxtil madrilenya convença al Fogasa. Seria definitiu per a desbloquejar l’opció de compra que lidera l’administrador Ángel Sánchez, en cooperació amb la polonesa Koltex, del mateix sector, i així garantir la continuïtat de la fàbrica.