Fira solidària del col·legi de primària de Morella

435
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’alumnat del CEIP Mare de Déu de Vallivana ha organitzat una fira solidària a la Llotja de l’ajuntament de Morella. En aquesta, s’intercanvien manualitats per aliments de llarga duració i productes de neteja, els quals s’han donat al banc d’aliments de la Creu Roja. Cal explicar que, durant la jornada d’ahir, la fira es va realitzar amb les i els alumnes del centre i avui s’ha obert al públic en general. Entre els dos dies s’han captat una gran quantitat de productes amb molta participació de les veïnes i veïns de la ciutat que s’han apropat a la fireta. Una cercavila des de Sant Miquel fins al Pla dels Estudis ha posat el punt final a la jornada per a iniciar les vacances escolars de Nadal.

La fira solidària ha estat organitzada pel CEIP Mare de Déu de Vallivana i en la qual han col·laborat l’ajuntament de Morella i Comunicacions dels Ports. Aquesta ha sigut una activitat promoguda per les i els alumnes del col·legi, què s’han encarregat de les diferents parts de la fira. Així, han confeccionat el cartell promocional, han gravat les falques per a la ràdio local i la resta dels treballs d’organització d’aquesta. D’aquesta manera, han destacat que “durant dies i classes, hem preparat aquesta fira solidària i les manualitats que hem intercanviat per aliments duradors i productes de neteja” i han aprofitat per a “agrair a totes i tots qui han col·laborat i han vingut a intercanviar productes per al banc d’aliments de la Creu Roja”. També, la regidora de Cooperació, Malú Blasco, ha volgut “agrair aquesta iniciativa que dóna suport al banc d’aliments per a les persones que més ho necessiten”.

Les manualitats de la fira solidària del CEIP Mare de Déu de Vallivana han sigut d’allò més variades, encara que han seguit la temàtica de Nadal. Així, les diferents parades han comptat amb arbres de Nadal de paper i altres materials, elements decoratius com estreles i boles, Pares Noel o ninots de neu fets amb llana, entre altres.