Finalitzen les taules de Morella Negra d’estiu

285
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La versió d’estiu de Morella Negra com la trufa ha arribat al seu final. Així, Morella tuber aestivum ha albergat la taula de conversa literària BCN-CS mediterranean connection al Teatre Municipal amb la participació Graziella Moreno, premi Letras del Mediterráneo 2020 i autora de la novel·la El Salto de la araña, i Pere Cervantes, premi Letras del Mediterráneo 2018 i autor del llibre El chico de las bobinas, i moderada per l’incentivador cultural i Director de continguts de VLCnegra, Santiago Álvarez.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “Morella tuber aestivum plena de literatura diferents jornades d’aquest any atípic en el qual no es va celebrar Morella Negra com la trufa en el seu format original”. L’edil ha afegit que “aquestes jornades on la literatura i la novel·la negra són les protagonistes atrauen tant al públic local i comarcal, com a visitants, sobretot quan es concentren totes les activitats en un cap de setmana”. D’altra banda, el comissari de Morella Negra, Jorge García, ha explicat que “aquesta ha sigut l’última jornada del format d’estiu de Morella Negra i esperem realitzar alguna activitat més abans que acabe l’any”.

Cal recordar que al mes de febrer es va celebrar la sisena edició de Morella Negra com la trufa. Aquesta va estar marcada per la pandèmia de la COVID-19 i es va retransmetre a través del canal de YouTube del festival. El de 2021 va ser un festival gastro-literari reduït i es va centrar en l’entrega del premi Tuber Melanosporum. Així, està previst que durant aquest any es realitze alguna activitat més relacionada amb Morella Negra com la trufa i el seu format original es puga celebrar el pròxim mes de febrer.