Finalitzen les obres d’urbanització del carrer Zaporta de Morella

716
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La primera fase de les obres de millora del carrer Zaporta de Morella ha finalitzat aquesta setmana amb la col·locació del nou empedrat. El carrer encara estarà tallat al trànsit durant uns dies fins que s’ubique de nou tot el mobiliari urbà i s’assente el nou paviment del vial. Així, ara l’ajuntament projecta la segona fase d’aquesta actuació de millora, la qual suposarà la millora integral de tot el carrer. Per a portar-la a terme, s’està finalitzant el projecte i es preveu que s’execute durant el segon semestre d’este any 2022.

Cal recordar que durant els últims mesos s’han realitzat treballs de millora de les instal·lacions soterrades del carrer Zaporta. En la primera fase s’han millorat totes en el tram que va des de la meitat del carrer fins a la intersecció amb el carrer Segura Barreda, just on està situat l’ajuntament de Morella. Així, s’han condicionat les xarxes de distribució i sanejament d’aigua, així com les elèctriques, la qual cosa millora aquestos serveis i redueix les fuites. Cal recordar que aquesta obra compta amb un pressupost de 119.000 euros i amb un finançament de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRUR) i el Pla 135 de la Diputació de Castelló, així com fons de l’ajuntament de Morella. El paviment compta amb un primer tram tot de pedra-calçada en la zona més pròxima a l’ajuntament i, a continuació, vorera i paviment empedrat.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat “l’exel·lent treball realitzat per la brigada d’obres i la col·laboració del veïnat per a fer esta millora urbana tan important”. L’edil ha explicat que “els materials i l’acabat és molt bo i les millores, com ja es va anunciar, continuarà dins d’este 2022 amb la reurbanització del tram que queda fins a l’enllaç amb Pare Ramón Querol”.

Des de l’ajuntament de Morella s’ha confirmat que l’actuació del carrer Zaporta tindrà una continuïtat dins del 2022 amb la reurbanització d’un nou tram en la segona fase del projecte, la qual suposarà la millora integral de tot el carrer. A més, tal com es fa en totes estes obres, es realitzarà una reunió informativa amb el veïnat. Així, els serveis tècnics ja ultimen el projecte i s’espera que les obres es realitzen durant el segon semestre d’este any.