Finalitzen les obres del carrer Alt de Sant Francesc de Morella

576
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– Aquesta obra és un projecte de l’ARRU i el Pla 135 amb un pressupost de 204.420 euros
– A més, es condiciona també el tram que uneix aquest amb el Jardí dels Poetes

Les obres del carrer Alt de Sant Francesc de Morella arriben al seu final amb els treballs d’empedrat i instal·lació de voreres. Cal recordar que en aquesta actuació s’han millorat les instal·lacions soterrades d’aigua potable, la xarxa de sanejament i clavegueram de tot el carrer. Així, avui s’ha acabat l’empedrat de l’últim tram del carrer i ara s’actuarà també en el tram que uneix Alt de Sant Francesc amb el Jardí dels Poetes.

L’actuació al carrer Alt de Sant Francesc està dins del projecte d’Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana de Morella i el Pla 135 de la Diputació de Castelló amb un pressupost de 204.420 euros. En aquesta s’han millorat tant les instal·lacions soterrades, com la nova calçada i les voreres que constitueixen el carrer per a facilitar la circulació.

D’aquesta manera, el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “la millora d’aquest carrer és molt important per a canviar i millorar totes les instal·lacions soterrades que hi ha i condicionar el paviment per a circular”. També ha comentat que “ara actuarem també en el tram que uneix aquest carrer amb el Jardí dels Poetes i deixar tota aquesta zona del poble arreglada”. L’edil ha explicat que “era necessari canviar les instal·lacions soterrades i condicionar el paviment per a facilitar la circulació del carrer Alt de Sant Francesc”. Joan Carles ha afegit que “aquesta segona fase de l’obra ha millorat el tram de carrer des de la meitat fins al portal del Pla dels Estudis”. Finalment, ha agraït “la brigada municipal, la qual ha realitzat un gran treball en l’actuació de millora del carrer, així com la col·laboració dels veïns i veïnes del carrer Alt de Sant Francesc”.