Finalitzen les obres del camí de la Vega del Moll
Finalitzen les obres del camí de la Vega del Moll

El camí rural de la Vega del Moll ha finalitzat les obres de millora i avui s’ha signat l’acta de recepció de l’actuació a l’ajuntament. D’aquesta manera, es millora un dels camins més importants de la zona a causa de la nombrosa quantitat d’explotacions agrícoles i ramaderes que comunica, així com uneix diverses carreteres amb més trànsit. Les obres han consistit en la reparació dels esvorancs del camí i l’asfaltat de tot el recorregut per a facilitar la circulació.

Cal recordar que el projecte té un pressupost de 193.850 euros i compta amb una subvenció de 96.000 euros de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. Així, s’ha condicionat el camí, el qual està ubicat en una de les zones amb major nombre d’explotacions ramaderes, així com també és important per a algunes indústries com la mina d’argiles. A més, durant l’actuació també s’han escoltat les suggerències i necessitats de les explotacions veïnes que utilitzen aquest camí de forma més freqüent.

El Regidor de Desenvolupament Rural, Rafa Pallarés, ha destacat que “aquesta obra és molt important per a la zona a causa que el camí de la Vega del Moll és un dels principals per la gran quantitat d’explotacions ramaderes que connecta i una de les principals empreses locals com és la mina”. A més, l’edil ha comentat que “després de molts d’anys, s’han tornat a donar ajudes als camins rurals, els quals són molt importants a Morella i la Comarca dels Ports on el sector primari suposa un dels principals motors econòmics”. Pallarés ha explicat que “per a realitzar aquest projecte s’han tingut en compte les necessitats de les explotacions veïnes de manera que s’han escoltat les diferents suggerències que ens han fet arribar i arreglar aquest camí per oferir el millor servei possible”.

Finalment, l’edil ha remarcat que “a més de l’ajuda, l’Ajuntament de Morella i l’empresa Arcillas Vega del Moll han col·laborat en aquest projecte per a millorar aquest camí”. Així, l’edil ha expressat que “lamentem que durant més de sis anys les ajudes per a projectes com el del camí de la Vega del Moll han sigut pràcticament inexistents, encara que ens alegrem que canvie aquesta tònica”, ja que “Morella té un dels termes més grans de la Comunitat Valenciana i amb més explotacions, per la qual cosa aquests camins són una reivindicació històrica del Consell Municipal Agrari”, ha remarcat.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA