Finalitzen les obres de la carretera CV-12

615
PUBLICITAT

Aquest matí, la Secretària Autonòmica d’Obres Públiques, Transports i Mobilitat, Maria Pérez, junt amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés i tècnics de les empreses tècnics i assistents de les empreses que han realitzat l’obra, BECSA i CAREC, han visitat la carretera CV-12, la qual uneix Morella amb Ares del Maestrat, ja que han finalitzat les obres de millora. Així, aquesta actuació ha comptat amb un pressupost de 5.330.763,31 euros i va començar el passat mes de juny.

Cal recordar que aquesta obra de rehabilitació del ferm i millora de la seguretat viària en la carretera CV-12 ha abraçat des de Morella fins al punt quilomètric 23,850 d’Ares. Aquesta actuació ha consistit en el canvi de la senyalització, així com el condicionament de cunetes, dues capes d’aglomerat asfàltic i l’augment de la seguretat per a les motos i l’adaptació a l’ús hivernal d’aquesta carretera.

Ripollés ha destacat que “aquesta és una actuació molt important per a millorar la comunicació entre les comarques d’interior dels Ports i l’Alt Maestrat”. L’edil ha recordat que “la millora d’infraestructures com aquesta és molt necessària, ja que compta amb trànsit de vehicles pesants i també millorarà el turisme entre la població d’aquestes comarques”.

CV-125 entre Morella i Cinctorres tallada al trànsit
La carretera CV-125, la qual uneix Morella amb Cinctorres, estarà tallada al trànsit durant un mes a causa de despreniments en el punt quilomètric vuit. Així, des de Morella es podrà circular pel camí de la Vega del Moll i des de Cinctorres pel camí de la Canà.

Cal explicar que aquesta via s’ha vist afectada pels últims temporals que han causat problemes estructurals, els quals impedixen la circulació. Així, avui també han visitat aquesta carretera per a iniciar els tràmits de manera urgent i posar solució al problema.