Finalitza l’excavació de les noves aules del col·legi de Morella

678
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

  • Aquesta actuació és una fase del projecte del Pla Edificant que pretén millorar les instal·lacions educatives del CEIP Mare de Déu de Vallivana
    -El projecte compta amb un pressupost d’1.500.000 euros per augmentar el nombre d’aules, accessibilitat i millores d’aules existents i altres instal·lacions

Les obres de millora del CEIP Mare de Déu de Vallivana avancen i ha finalitzat l’excavació on s’ubicaran les noves aules d’aquest col·legi. Així, durant aquesta primera etapa de l’actuació, els treballs s’han centrat en el condicionament de la zona tocant a la pista esportiva on se situaran les noves aules. S’ha fet el pilotatge pertinent per aguantar el terreny i un important moviment de terres per a tindre lliure tota la parcel·la.
Cal recordar que aquest projecte està dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana per a la millora de les instal·lacions educatives. Així, a més d’augmentar el nombre d’aules i adaptar-ne les existents. També es farà més accessible tot l’edifici, així com milloraran les instal·lacions elèctriques, la calefacció, l’aïllament i el mobiliari.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “veiem com avancen aquestes obres amb tot l’espai que tindran les noves aules i a peu d’obra es veu la gran envergadura del treball que es realitza” i ha afegit que “és una actuació molt necessària per a millorar les instal·lacions del  col·legi i adaptar-les a les necessitats de l’alumnat i el professorat”. Rhamsés també ha comentat que “estem en comunicació permanent amb el centre i l’empresa constructora amb l’objectiu de minimitzar les molèsties que, com és normal, generen les obres i que no afecten l’activitat educativa”.

En aquesta zona on s’ubicarà el nou aulari es va començar amb el pilotatge de contenció. Ara s’ha excavat tota la zona i queda posar els fonaments aquestes noves aules. Així, cal recordar que aquesta actuació es realitza en la pista esportiva del col·legi i part del pati, de manera que s’han habilitat altres zones per a aquesta activitat en les immediacions del CEIP Mare de Déu de Vallivana.

Canvi de professorat a l’Escola Infantil
Aquesta setmana ha canviat un dels mestres de l’Escola Infantil de Morella per motius laborals. Així, s’ha substituït per a continuar amb l’activitat educativa d’aquest centre. L’Escola Infantil de Morella és un servei municipal “molt important per a la conciliació familiar a Morella amb una elevada demanda del servei” ha explicat la regidora d’Educació, Ana Adell.  L’edil ha aprofitat per “agrair el treball realitzat i donar la benvinguda a la nova mestra de l’Escola Infantil”.