Finalitza el curs de monitor de temps lliure a Morella

296

Curs Monitor Temps Lliure 2 Curs Monitor Temps Lliure

-Nota de premsa-

Els alumnes i les alumnes del Curs de Monitor de Temps Lliure han finalitzat la formació teòrica, després de que començaren al mes de novembre. En total, han estat 125 hores de formació, que ara hauran de completar amb altres tantes de pràctiques per obtenir el certificat homologat per l’IVAJ. La valoració d’aquest primer curs en aquesta matèria ha estat molt positiva i s’espera poder realitzar més edicions.

La regidora d’educació, Palmira Mestre, assenyala que “hem fet un esforç important perquè es poguera oferir, per primera vegada, aquest curs i ha estat una experiència molt positiva, ja que catorze veïns i veïnes han pogut formar-se en Morella com a monitors de temps lliure”. Cal assenyalar que l’Ajuntament de Morella també ha ajudat els alumnes i les alumnes perquè pogueren realitzar el curs, ja que l’ha cofinançat. A més, Mestre indica que “el curs ha comptat amb un excel·lent professorat i temari i treballarem per intentar albergar més edicions, ja que és molt interessant poder oferir formació en aquesta matèria des del propi municipi”.

.El curs és de 250 hores, dividides en classes teòriques i realització de pràctiques a parts iguals. Els organitzadors del curs han sigut Escola de Cases i els títols estan homologats per l’IVAJ de la Generalitat Valenciana. En aquest sentit, apuntar que hi ha alumnes que realitzaran aquestes pràctiques en diferents serveis municipals. Les classes van començar a finals d’octubre i han tingut lloc a l’edifici del CISE i al Casal Jove.

D’aquesta manera, la localitat ha oferit la possibilitat d’aconseguir una titulació en aquesta matèria estudiant al municipi. Així, el Curs de Monitor de Temps Lliure ha ampliat les possibilitats formatives. En aquests moments, cal recordar que es continuen impartint diversos cursos d’informàtica, ofimàtica i xarxes socials, que està a disposició dels veïns i veïnes tot el catàleg de cursos de l’Aula Mentor o que es continua amb les classes de l’Escola Municipal d’Idiomes.