Finalitza el curs de l’Escola Infantil de Morella, que ja prepara el següent

479
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’Escola Infantil de Morella finalitzarà el curs escolar 2021-2022 aquest divendres i ja prepara el pròxim. Aquest servei ha comptat amb més de 40 alumnes, els quals van entrar de manera escalonada. Així, el curs 2022-2023 començarà l’1 i 2 de setembre, els quals es destinaran a l’organització del professorat i la rebuda del material necessari. A partir del dilluns 5 de setembre, començaran les classes per a l’alumnat, que entraran de manera escalonada i el 12 ja es realitzaran les classes al complet. A més, el 12 començarà també el servei de menjador de l’Escola Infantil.

Cal recordar que, l’Escola Infantil patirà diversos canvis per al curs 2022-2023. Així, un dels principals és que l’alumnat serà des de zero a dos anys. Aquest canvi ha provocat que es realitzen obres en l’edifici i adaptar tres aules per albergar l’alumnat i el servei de menjador. El servei serà de classes des de les 9.00 hores fins a les 15.00 hores al matí i de 15.00 hores a 18.00 hores a la vesprada. El menjador serà des de les 13.00 hores fins a les 15.00 hores.

La regidora d’educació, Ana Adell, ha destacat que “l’Escola Infantil és un servei molt important per a la conciliació i molt demandat per les famílies” per la qual cosa “el pròxim curs s’amplia el servei amb el menjador”.

L’edil ha recordat que “aquest any canvia l’edat de l’alumnat que utilitzarà aquest servei, ja que a partir de dos anys ja faran les classes al CEIP Mare de Déu de Vallivana” i ha afegit que “ara adaptarem els espais a aquesta situació, així com cal adquirir nou material necessari per a prestar un servei complet”. També ha explicat que “el termini de preinscripció a l’Escola Infantil per al curs que ve està obert fins al divendres”.

L’Escola Infantil de Morella és un servei municipal i gratuït per a facilitar la conciliació familiar. Les mares i pares paguen 50 euros per les despeses del material escolar de cada alumne durant tot el curs.