Finalitza el curs 2022-2023 de la Universitat per a Majors amb un acte a Morella

140
Final de curs Universitat per a Majors a Morella-
PUBLICITAT

Aquesta iniciativa ja compta amb 23 anys d’història i enguany han participat 50 alumnes entre les seus de Morella i Vilafranca
A la festa de cloenda del curs han participat més de 150 alumnes de totes les seus de la província de Castelló

La ciutat de Morella ha acollit avui l’acte de final de curs de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I. Aquest ha concentrat a l’alumnat de totes les seus de la província de Castelló, on han participat més de 150 persones. Cal recordar que, aquesta iniciativa ja compta amb 23 anys d’experiència a la seu dels Ports i aquesta edició ha tingut 29 alumnes a Morella i 15 a Vilafranca. D’aquesta manera, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de la Gent Gran, Malú Blasco, han rebut a l’alumnat per acomiadar el curs 2022-2023.

Malú ha destacat que “la Universitat per a Majors és molt important en un poble com Morella i facilitar l’accés a l’aprenentatge per a totes les persones” i ha afegit que “sobretot pretén apropar la universitat a aquelles persones que viuen i treballen als pobles i tenen més dificultats de temps i transport per a assistir a l’UJI situada a Castelló”. L’edil ha explicat que “el servei té molta acceptació i hi ha molta part de l’alumnat que continua any rere any, així com hi ha nous i noves alumnes en cada curs”. Finalment, ha comentat que “a més de les classes, des de la Universitat per a Majors s’organitzen trobades i activitats junt amb altres seus, de manera que els i les alumnes es coneixen i estreteixen les relacions entre els pobles i les comarques”.

Aquesta jornada se celebra cada any a una de les seus de la universitat, de manera que l’any passat va tindre lloc a Sant Mateu i enguany a Morella. Durant el matí, l’alumnat ha visitat el nucli històric de la ciutat i els seus principals monuments. També hi haurà un dinar de germanor a l’Espai Firal. Finalment, esta vesprada tindrà lloc l’acte principal de cloenda del curs on actuarà la coral dels Ports, així també hi haurà l’actuació de teatre Un repàs per la història.

Ajuntament de Morella