Finalitza el concurs de fotografia #CAPTURANTELSPORTS

443
#capturantelsports
PUBLICITAT

El concurs de fotografia organitzat per Els Ports És Autèntic, la marca turística de la Mancomunitat Comarcal dels Ports, ha arribat al seu fi. El passat 31 de juliol va acabar el termini per a presentar imatges i el dilluns 2 d’agost a les 12 del migdia es va dur a terme el recompte de vots.

La fotografia en més m’agrada d’entre els de Facebook i Instagram ha estat una instantània nocturna de Morella presentada per @bionikdjs i s’emporta el premi del jurat popular valorat en 100 euros.

D’entre les 30 imatges amb més m’agrada a les xarxes socials, el jurat professional ha triat la instantània de @videbota que mostra la via làctia des de prop de la Pobla de Benifassà per guardonar-la amb 300 euros corresponents al primer premi. El jurat ha estat format per: Blai Peñarroya, president de la Mancomunitat i per Miguel Ángel Troncho i Ángel Sánchez, dos fotògrafs professionals, bons coneixedors de la comarca, que s’han reunit avui telemàticament per debatre quina era la captura dels Ports mereixedora de ser la guanyadora de l’edició d’enguany.

Tant els promotors de la iniciativa com l’organització agraeixen públicament la gran rebuda i participació de la comunitat de seguidors d’Els Ports És Autèntic a #CAPTURANTELSPORTS que ha fet que les xarxes s’ompliren de paisatges, natura, fauna i història de la comarca. Des de la Mancomunitat s’ha apuntat que amb aquest concurs s’ha despertat la creativitat dels qui interactuen a les xarxes socials i s’ha incentivat que els veïns del territori i els visitants immortalitzen allò que més els ha cridat l’atenció en els seus recorreguts per la comarca.

Des de la Mancomunitat s’ha convidat als fotògrafs aficionats i als seguidors a les xarxes socials a què continuen compartint les seues imatges per realçar tots els atributs patrimonials, gastronòmics, paisatgístics o culturals d’Els Ports, un territori autèntic.