Final de festes a Vilafranca amb moltíssima participació

598
PUBLICITAT

DiaDia

El dissabte 19 va ser un dels dies amb més ambient al carrer de les Festes 2017 a Vilafranca.

Ja pel matí tenia lloc l’encierro infantil i a migdia es feia l’entrada del bou “Coleterón” de la ramaderia Barcial adquirit a German Vidal de Cabanes. Un bou que imposava amb la seua presència.

Per la vesprada va haver corro de vaques de la ramaderia de German Vidal de Cabanes i després es feia la prova del bou de “Ventanillo” de nom “Islero” de la ramaderia de Miguel Zaballos adquirit a German Vidal de Cabanes.

La Festa de la Cervesa va omplir la Tasca de la Comissió de gom gom i la gent va disfrutar amb el grup Kasparov, que feia versions pròpies de la música dels anys 80.

De nit es va embolar a “Coleterón” i a “Islero” i a la Tasca hi havia l’actuació de la Ruth Baker Band. A la Carpa vora 1000 persones van veure l’actuació del Grupo Chamán i la discomòbil Eclipse.

Ahir diumenge, els xiquets van tindre tallers a càrrec del grup Trencaperols.

Per la vesprada, es va fer una espectacular gimcana a la zona del Peiró Escala organitzada pels Amics del Motor de Vilafranca. Cotxes de diferents models i speedy cars van fer una exhibició que va agradar molt als assistents. Entre els participants els vilafranquins Alex Monfort, Victor Andrés, Cristobal Gil, Pablo Colom i Guillermo Roig.

El monòleg d’Andreu Casanova va congregar molta gent a la Carpa de Festes. El monologuista barceloní va tractar el tema d’estar solter als 30 anys i com canvien les relacions de parella amb el pas del temps.

Per la nit, el Correfocs de La Xalera amb el seu espectacle que acabava al costat del Rellotge, posava el punt i final a les Festes 2017 a Vilafranca.