Festivals, festes, misses i concerts seran els protagonistes d’aquest cap de setmana nadalenc a Vilafranca

105
PUBLICITAT

Vilafranca obri les festes de Nadal amb una sèrie d’actes per a tots els veïns, veïnes i visitants. Des d’un Festival de Nadal fins a les clàssiques misses o el típic concert de Nadal, aquests seran els principals protagonistes del cap de setmana.

Aquesta mateixa vesprada, el CEIP Don Blasco de Alagón celebrarà el clàssic Festival de Nadal, on l’alumnat cantarà i ballarà les típiques nadales acompanyat dels seus i les seues mestres. Han estat aquestes últimes setmanes preparant aquest festival i avui serà el dia que mostraran el seu gran esforç a les famílies i al públic.

Durant el cap de setmana, Vilafranca també acollirà actes esportius. El divendres a les 16 h, el Club de Frontenis Vilafranca A s’enfrontarà a l’Altura A al Frontó Municipal. Seguidament, aquest mateix dia, a les 17 h, tindrà lloc el clàssic Concert de Nadal de la Unió Musical de Vilafranca, on es tocaran un repertori molt variat. Aquest es portarà a terme al Parador i serà dirigit per Pau Monfort.

El dissabte dia 24, per a reforçar el sentiment de germanor entre els vilafranquins i vilafranquines, la Nit de Nadal se celebrarà al Parador. Aquesta festa començarà amb un tardeo amb el grup ‘Pimienta Molida’, i acabarà, a la nit ballant amb els més festers i festeres amb la discomòbil Discoeclipse. A més, tant aquest dia com el dia 25 se celebraran les clàssiques misses de la nit i del dia de Nadal.

Finalment, el cap de setmana es tancarà el dilluns, dia festiu, amb la projecció de ‘Los puentes de Madison’ a la Casa Social. Així doncs, s’acomiadaran unes jornades emotives en les quals vilafranquins i vilafranquines gaudiran del Nadal ajuntant-se amb els seus més propers.