#festesvila14: Vilafranca ja està en festes

393
PUBLICITAT

-Nota de premsa-

El muntatge de “cadafals”, el volteig de campanes, la final de futbol sala i la presentació de reina infantil i dames marquen el programa. Avui a les 9h del matí Vilafranca posa en marxa les festes dedicades a Sant Roc. L’activitat s’inicia amb la col · locació dels “cadafals” de les penyes a la Plaça d’En Blasc. La comissió creada a l’efecte s’encarrega de la ubicació segons l’ordre establert. L’activitat es desenvoluparà durant tot el matí. A les 13h al campanar es voltejaran les campanes anunciant l’inici de les celebracions.

A la tarda l’emoció està servida a la final del campionat de futbol sala de festes entre Els Nens del Bergantes i Mas de Ferre. A la nit la carpa de la Comissió de Festes es vestirà de gala per rebre la reina infantil i la seua cort d’honor, amb els seus corresponents acompanyants. Després de la presentació arribarà el vals en honor a la reina i les dames en la Plaça Peiró Scala, interpretat per la Unió Musical de Vilafranca, dirigida per Pau Monfort.
L’orquestra Elefunk posarà el colofó ​​a la jornada.

-Dissabte dia 9

L’activitat de dissabte s’iniciarà amb la sortida motera, organitzada pel Ferralla Club, i la ciclista, a càrrec del Club Ciclista Picaio. En el camp de tir del Pla de Mosorro tindrà lloc el tir a la guàtlera. Més tard s’inauguraran les exposicions i la fonda del vi. Com a novetat se celebrarà una fira de gominoles amb animació per a infants. A les 14h arribarà el primer bou de les festes. Es tracta de “Asturià”, número 54 de la ramaderia de Joaquín Núñez de Cubillo. Serà el preludi al concurs de retalls a la plaça de toros i al cercavila de la Unió Musical de Vilafranca. A la nit es s’embolarà el bou provat per la vesprada. Finalitzarà el dia amb l’actuació de Dolces Cançons i l’orquestra Àgora.