#festesvila14: Los Niños del Bergantes guanyen el campionat de Futbol Sala Festes Vilafranca després de guanyar per 2-0 al Mas de Ferré

735
Niños del Bergantes
Trofeus de Javier Ferrer
Trofeus de Javier Ferrer Foto: Comissió de Festes
-Xavier Tena Vidal–
El primer acte vespertí de les Festes Patronals 2014 de Vilafranca ha estat la Final del Campionat de Futbol Sala. Al Poliesportiu, s’han enfrontat 2 equips amb jugadors de Morella. Los Niños del Bergantes s’avançaven a falta de 10 minuts per al descans. A la segona part, Mas de Ferré ha tingut moltes oportunitats per igualar el marcador, pero li ha faltat encert en la rematada final. A 5 minuts del final, Los Niños del Beregantes aconseguien el 2-0 definitiu. Així, Los Niños del Bergantes s’emportaven el títol després de perdre la final de 2013 davant Cantavieja. Els subcampions són Mas de Ferré i el màxim golejador del torneig, el vilafranquí Javi Prades de Balonpai que aconsegueix el guardó per segona vegada. Els trofeus han estat obra de de l’artista vilafranquí Javier Ferrer.
futbolsala futbolsala (2) futbolsala (3) futbolsala (4) futbolsala (5) futbolsala (6) futbolsala (7) futbolsala (8)