#festesvila14 : El sopar del bou torna al programa de les festes de Vilafranca

201

El sopar del bou ha tornat al programa de les festes de Vilafranca de la mà de la comissió 2014. Més de 600 comensals es van donar cita a la Carpa de Festes. El tombet de bou va ser el plat principal, però la comissió també va amanir entrants, postres i cafès per a tots. Va anar tot rodat i perfectament organitzat. es van utilitzar 230 kilos de carn i 80 kilos de pataques. Tot va coure a foc lent.

Al sopar van actuar dos xaranques. Els locals de Herederos del Conyac i Curts Do It, des de Betxí. Tots dos van actuar conjuntament i per separat. Al sopar van crear un bon ambient festiu. Després van desfilar fins al Parador de Festes on els quintos organitzaven una disco mòbil.Sopar del Bou1

Sopar del Bou2

Sopar del Bou3

Sopar del Bou4

Sopar del Bou5

Sopar del Bou6

Sopar del Bou7

Sopar del Bou8