#festespalanques El poble viu les festes d’agost

369
Festes de Palanques

Palanques celebra aquests dies les festes patronals de la localitat. Ho fa en germanor i harmonia, amb la presència de centenars de veïns en els seus carrers, cosa que crida l’atenció a us que resideixen tot l’any, ja que es tracta d’un dels pobles de la Comunitat Valenciana amb menys empadronats. A l’hivern resideixen menys de 20 veïns.

Tots han col·laborat en la decoració dels carrers del poble i han fet possible que el poble presenti un aspecte de festa.

Ahir l’activitat va començar amb un gimcana popular, va seguir amb el campionat de petanca i un espectacle de danses orientals. Després tots es van reunir a sopar a la plaça i van ballar amb el grup Caliope.

Avui dissabte es prepararan les brases per rostir sardineta i començarà el campionat de guinyot, seguint el de petanca. Els més petits gaudiran d’un parc infantil i se celebrarà una conferenia sobre les cavitats en l’entorn de Palanques, seran a l’edifici del forn.

Els dolçainers i tambors recorreran el poble anunciant la festa. La jornada acabarà amb l’orquestra Triband. Al descans es celebrarà un bingo.