#festesbenassal Programa del dissabte dia 27

270

#festesBenassal Dissabte 27 d`agost

A les 11.00 h. Xupinazo , amb l’actuació de la Xaranga “Herederos del Coñac”. Concentració al carrer València al Pub COPA’S. Patrocina PUB COPA’S.

A les 12:00 h. Presentació a la plaça de l’ Ajuntament del Club Ciclista Alt Maestrat i la primeraedició de la XC Alt Maestrat que se celebrarà el 24 de setembre. Organitza ClubCiclista Alt Maestrat.

A les 12:00 h. Concurs de paelles, a la plaça de l’Ajuntament.
Nota: Els participants en el concurs de paelles han de portar tots els ingredients i materials que necessiten. Organitza, Associació de Joves de Benassal.

A les 18:00 h. Grand Prix, a la plaça Espanya. Organitza, Associació de Joves de Benassal.

A les 21.00 h. Sopar aperitiu per als socis en local del Club Taurí Ma-nuel Molés. A continuació, nit Flamenca, a càrrec del grup De Calle .

A les 23:30 h. Embolada de bou de la ramaderia Hnos. Bellés de la Torre d’En Besora. Organitza, Associació de Joves de Benassal.

A les 24:00 h. Prova d’un bou “cerril”, de nom Jaqueco, amb el núm. 85 i guarisme 14 de la ramaderia de Sergio Centelles Badal. Organitza, Colla d’Emboladors de Benassal. A continuació de la prova del bou, al pavelló cobert, ball a càrrec de l’orquestra
“DRUIDA” i disc mòbil “BANDALAY”.
Organitza, Associació de Joves de Benassal.