La localitat de Benassal inicia els actes festius d’avui que dedica a Sant Cristòfol amb la prova d’un bou brau de la ramaderia de Fermín Bohórquez. A més, durant el matí se celebra una missa i una processó en honor del Sant.

Les campanes del migdia anuncien la festa de Sant Roc i, a la vesprada continuen els actes religiosos amb el rés del rosari a l’altar preparat en honor de Sant Cristòfol que finalitzarà amb el cant dels gojos al Patró. Seguidament, els més menuts poden assistir a la desfilada de disfresses que comptarà amb xocolatada per berenar i un espectacle de teatre de carrer a càrrec de La Banda del Drac. Així mateix, es disputa el tercer i quart lloc del campionat de futbol sala i la final. A la nit es ballarà el tradicional Ball Pla interpretat per la Banda de Música Font d’En Segures per seguir amb l’embolada d’un bou i la discomòbil Eclipse.

Benassal va celebrar ahir al migdia el concurs de paelles amb l’assistència de nombrosos veïns que es van reunir per elaborar aquest plat i degustar-lo. Abans, a primera hora, es va poder veure l’entrada d’una vaca de la ramaderia de Germán Vidal i durant el matí es va celebrar una missa en honor de Sant Joan Baptista. A la vesprada, va ser el torn de les vaques de carrer, del cinema en valencià i del concurs infantil d’emboladors. Mentre, a la nit es va realitzar un sopar de germanor amb fideuà per a tots que va comptar amb una actuació musical. Durant la vetllada es va fer entrega dels premis del concurs de fotografia sobre la Fira d’Oficis que va tenir lloc a la localitat.