#festesbenassal Avui dia taurí després de la presentació de les reines i dames

347
Festes de Benassal

El Club taurí Manuel Molés de Benassal és l’encarregat d’organitzar les activitats que es desenvolupen durant aquesta jornada. Al matí, els xiquets i xiquetes aficionats als bous poden divertir-se a la Plaça d’Espanya amb “encierros”, concursos de retallades o anelles i jugar als castells inflables.

A continuació, l’Escola Taurina de Castelló els ofereix una classe de toreig de saló. A més, el públic adult pot assistir a una tertúlia taurina. A la vesprada, la figura del toreig José Ignadio Uceda Leal torejarà amb els alumnes de l’Escola Taurina de Castelló a la plaça de bous i, després del sopar, el grup Rumbología posarà la música a la Nit Flamenca a la qual li seguirà un Festival Remember amb DJ Tonet Marzá i Paco Moliner.

Ahir a la nit es va celebrar la solemne proclamació de les Reines de les Festes Patricia Vicente Vilalta i Zaira Prades Badal i de les seues respectives Corts d’Honor en un acte presentat per Adrián Beltrán Miralles. El magistrat de l’Audiència Provincial de Castelló, D. Horaci Badenes, va exercir com a mantenidor de la vetllada i, en finalitzar, la festa es va traslladar a la Plaça de l’Ajuntament on va actuar la discomòbil The End, organitzada pels quintos i les dames del 2015.