PROGRAMA DEL FESTIVAL

Xiquets i joves músics locals seran els encarregats de posar la nota a la primera jornada musical de l’esdeveniment

La IV edició del Festival de Música d’Ares arrenca aquesta tarda amb el concert que han preparat els nens i joves músics de la localitat. Els anomenats ‘Gent d’Ací’ seran els primers a trencar el silenci per donar per inaugurat el festival i inundar de música els carrers i els racons més emblemàtics de la localitat. El Festival de Música d’Ares s’ha convertit en una cita obligatòria dins el calendari cultural de la província de Castelló i la gran acollida que té entre el públic és bona mostra d’això.

En aquesta primera jornada s’espera una gran afluència de veïns i visitants ja que coincideix amb l’inici de les festes patronals. El festival continuarà demà dissabte amb un concert a l’Església d’Ares. Pere-Joan Carrascosa i Francesc Gamón interpretaran ‘La música a la cort de Friederich Willhem II de Prússia’ i l’estrena en temps moderns de les Sonates per a violoncel i continu de J.B. Zyka.
La cloenda arribarà el diumenge, en un enclavament privilegiat com és la Cova del Castell. Els músics de Projecte Brunetti seran els encarregats d’interpretar el treball que porta el seu mateix nom, una edició de l’obra de G. Brunetti per a l’editorial suïssa ‘Edition Kunzelmann’.