Albocàsser afronta avui dissabte i demà diumenge la recta final de les seves festes patronals. Seran dos dies marcadament taurins. Avui, a les 12.30h, està prevista un nou tancament de bous i vaques, en aquest cas de la ramaderia dels germans Colom Martí de Peníscola. A continuació tindrà lloc la prova dels toros.

A les 13.30h està prevista la prova del tre cerril, de nom Jardiner, que compta amb el nombre 134, guarisme 1, de la ramaderia de Cantinuevo (Guadalajara), adquirit a la finca de Sergio Centelles, d’Ares del Maestrat.

A la tarda la desfilada de la banda de música la reina i les dames donarà el començament oficial als bous de plaça. Mentrestant, a la ermtia de Sants Joans es podrà veure l’exposició “Mostra d’1 recórrer”.

A les 20h arribaran les vaquetes “confiteras” i la sortida de la plaça.

Després del sopar, a la mitjanit, tindrà lloc el Ball Pla al carrer la Font. Seguirà l’embolada d’un bou cerril. Aquesta nit l’orquestra Imatge, que actuarà al Pla dels Sants Joans anirà a benefici dels llibres de text per als alumnes del col·legi de la població.