#festesalbocasser Albocàsser dedica avui el dia a Sant Roc

167

Avui, dia de Sant Roc, Albocàsser ho celebra amb una missa en honor del Sant. A continuació arriben les exhibicions taurines amb la ramaderia d’Iván Messeguer de Cervera del Maestrat. La Colònia d’Albocàsser a Barcelona celebrarà un dinar de germanor i, a la vesprada continuen els festejos taurins.

Paral·lelament es realitza una eixida en bicicleta de muntanya pel terme municipal adreçada per a tots els públics. Seguidament, tindrà lloc la desfilada de disfresses infantil i s’inaugurarà l’exposició Esclat de Natura.

L’associació de Jubilats és l’encarregada d’organitzar el sopar de carn de bou a la qual li seguirà el tradicional Ball Pla. La festa seguirà amb l’orquestra Carruan ‘s Brother’ s.

Ahir els veïns d’Albocàsser van celebrar el dia de la seua patrona, la Mare de Déu de l’Assumpció. A primera hora del matí, “la despertà” i el Rosari de l’Aurora van iniciar els actes de la jornada. L’Agrupació Musical Santa Cecília es va encarregar de la diana i, al migdia, es va celebrar una missa i una processó pels carrers del nucli de la localitat.

Seguidament, es va realitzar la inauguració d’una exposició dedicada a l’art de treballar la fusta i a la vesprada, un partit de futbol que va enfrontar al C.F Albocàsser i el C. D Onda. Així mateix, també es va fer una desfilada en homenatge a la natura a càrrec de Tere Boix amb la col·laboració de les associacions del municipi. A partir de la mitjanit, va començar l’espectacle Magic & Smile amb l’actuació de Jordi LP, Flash Back Magic, Tanya Celaya i el Ballet Energy.