#festesabenassal Activitats per a tots els públics a les Festes de Benassal

244

La jornada festiva comença amb l’entrada d’una vaca de la ramaderia Pizarral per després celebrar un esmorzar popular de sardina per als socis de la Colla Casats i Fadrins.

Al matí també se celebrarà una missa en honor de Sant Agustí i, al migdia, la prova d’un bou brau. El volteig general de campanes anunciarà la festa de Sant Joan Baptista. Mentre, a la vesprada s’inaugurarà la festa de la cervesa amb sortejos, concursos i música en directe i es soltaran vaques i un bou. El Club de Muntanya de Benassal ha organitzat la presentació del llibre “Els Fenòmens meteorològics: què a els causa i com és mesuren”. L’embolada infantil i la de dos bous així com la discomòbil seran les activitats previstes per a la nit.

Ahir  es va celebrar una missa en honor dels fidels difunts de la parròquia i els més menuts van participar en un concurs de dibuix. Els jubilats de la localitat van assistir a un aperitiu que va comptar amb una actuació musical i el lliurament de diplomes als matrimonis que celebren les Noces d’Or així com els trofeus als guanyadors dels diferents concursos celebrats. A la vesprada l’Associació Eqüestre la Dula va realitzar una passejada a cavall a la plaça d’Espanya i els xiquets i xiquetes van participar a la Festa de l’Aigua. Simultàniament es van soltar vaques al recinte taurí i es va obrir el mercat solidari en benefici de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló. Així mateix, es va presentar el llibre “Batans de la província de Castelló”. A partir de la mitjanit, hi va haver ball de disfresses en el qual es va atorgar premis a la millor actuació, a la millor disfressa i al grup més divertit.