Festes participatives i multitudinàries a Vilafranca

273
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilafranca ha realitzat una valoració positiva del desenvolupament de les festes patronals en honor a Sant Roc que van finalitzar diumenge passat.

L’alcaldessa, Silvia Colom, ha valorat que els deu dies de festejos s’han desenvolupat amb una elevada participació a tots els actes programats. La primera edil ha agraït, així mateix, la implicació de totes les associacions, col·lectius i persones que han fet possibles els actes a cadascuna de les jornades. “Sense la seua col·laboració no haurien estat possibles aquests dies tan intensos”. Silvia Colom ha fet extensiu aquest agraïment als edils de l’equip de Govern i també a tots els empleats municipals. L’alcaldessa ha tornat a posar en relleu com Vilafranca és un poble pioner a la igualtat, ja que, un any més, els representants de festes han estat femenins i masculins sense distinció, de manera que totes i tots han exercit la representació del seu poble. Aquest any la presentació va suposar l’estrena del Parador de Festes per als actes festius. El Parador, totalment nou, s’ha tornat a convertir en l’epicentre de nombrosos actes com a local de referència per a l’oci i la cultura de Vilafranca.

Un cop més des de l’Ajuntament s’ha fet una crida perquè el 2023 sorgisca una comissió de festes que s’encarregue de l’organització dels actes.