Festes, exposicions i activitats infantils per a gener en Atzeneta

610
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat ha presentat l’agenda d’activitats de gener. El programa inclou festes, exposicions i activitats infantils.

Atzeneta del Maestrat viurà en gener la festa de Sant Antoni, 21 i 22 de gener, i la del Castell d’hivern, 29 de gener. A més, encara queden les darreres cites de les festes de Nadal, com és el cas de la Cavalcada dels Reis d’Orient del 5 de gener. El proper dijous a les 19h ses majestats arribaran carregats de joguets i d’il·lusió per als més menuts.

També hi ha previstes este principi de mes activitats al Casal Popular. És el cas del taller de jocs de taula, del dimecres 4 a les 16h. Més de 90 jocs diferents garantiran la diversió de jugadors des de 5 anys. Grans i menuts podran passar una bona vesprada mentre posen a prova les seues habilitats mentals.

Alhora i fins al 6 de gener es podrà visitar en la sala d’exposicions de l’ajuntament l’exposició de Stephanie de Leng, Miguel Trillo i Miguel Bellés “Fotos, Fils i Ferro”. L’horari de visita és d’11h a 13h de dilluns a divendres.

Els clavaris de la festa de Sant Antoni d’enguany són els veïns de la Plaça Major, que prompte es posaran a elaborar els pastissos i prims que es repartiran el cap de setmana del 21 i 22 de gener.

La darrera cita del mes serà la tradicional festa del Castell d’hivern, amb el recorregut des de la població fins a a l’ermita del Paratge Natural Municipal del Castell. Els Quintos nascuts en 1981 són els clavaris del 2017.