Festa, esport i literatura a l’Alt Maestrat Human Land

629
PUBLICITAT

Catí va viure les festes en honor a la Mare de Déu de l’Avellà amb multitud d’activitats per a grans i menuts. Entre elles, destaca la jornada amb activitats i aventures organitzada per l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land dins el PDGT amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Castelló i Turisme Comunitat Valenciana. El tir amb arc, el rocòdrom i la tirolina van entretenir i van fer gaudir els més menuts.

La literatura va tornar a ser un punt central de la cultura a Albocàsser. El club de lectura va comentar l’obra ‘La Nieta del Sr. Linh’  de Philippe Claudel. Silvia Romero i Olea es va encarregar de dirigir l’activitat.

A Benassal, el teatre amb la Fundació Carles Salvador i la pintura mural amb Sara Bellés van fer les delícies dels veïns i veïnes.

Quant a l’esport, Catí va acollir la final del XLV Trofeu de l’Avellà i Benassal va ser línia de meta per als participants en la VI Volta Ciclista Vilafranca.

– El bous tornen a Benassal

Este dissabte 17 de setembre l’activitat taurina serà la protagonista a Benassal. La plaça de bous acollirà una classe pràctica sense mort de l’Escola Taurina de la Diputació de Castelló en la que es lidiaran cinc vedells de Buenaventura.