Ferit un conductor de màquina llevaneu al Port de Torre Miró

293
  • L’Ajuntament de Morella suspèn classes i els bombers obrin accés a La Pobleta

La borrasca Filomena ha deixat en les últimes hores grans acumulacions de neu en diversos punts d’ Els Ports. L’actuació dels efectius del Consorci Provincial de Bombers ha sigut fonamental per a netejar carreteres i accessos a masies i municipis, així com cal destacar la ràpida actuació de les màquines llevaneus.

A la jornada d’ahir va resultar ferit un conductor de màquina llevaneu que va bolcar a la N232, al Port de Torre Miró. L’operari va ser traslladar en helicòpter al centre hospitalari. El rescat va comptar amb la participació del Consorci Provincial de Bombers, la Guàrdia Civil i la SAMU.

L’Ajuntament de Morella també ha informat al seu perfil de Twitter que durant la jornada d’ahir els bombers van aconseguir obrir camí fins a La Pobleta. Així mateix, el treball conjunt dels bombers, equips externs i la brigada municipal va fer possible el condicionament de diferents accessos als nuclis de població de la localitat.

Indicar que durant la jornada d’avui estan suspeses les classes a l’Escola Infantil, el CEIP Mare de Déu de Vallivana i l’IES Els Ports. A més, tanquen tots els edificis municipals excepte el consistori.