Fer de la lectura un moment familiar amb el CRA l’Aiguaneu

87
PUBLICITAT

El CRA l’Aiguaneu ha presentat el ‘Programa Lector’ per a crear un ambient d’acollida conciliant la lectura amb la família. Amb aquest projecte, els pares i mares es convertiran en contacontes per a poder compartir amb els companys i companyes dels seus fills i filles, lectures i històries que hagen anat llegint, descobrint o recordant.

El procés d’aquest projecte consta de quatre passos. Primer, els pares i mares hauran de pensar un conte, una poesia, una llegenda popular, o qualsevol tipus d’història. Una vegada seleccionada aquesta, es contactarà amb el tutor o tutora del seu fill o filla. Seguidament, s’acordarà un dia i una hora dins de l’horari d’aula. I finalment, només els quedarà passar una molt bona estona amb els més menuts i les més menudes.

Amb aquest projecte es pretén fomentar l’estima per la lectura i crear un lloc d’acollida familiar. Per a més informació sobre aquest programa lector, cal contactar als telèfons de Catí 964405655, Culla 608569056, La Torre d’En Besora 608569057 o Vilar de Canes 608570008.