-Actuarà dissabte a les 23h, després del sopar de pa i porta

El concert del cantautor de Xàtiva, Feliu Ventura, en acabar el sopar de pa i porta serà un dels actes centrals de la Festa per la llengua que acull aquest cap de setmana la localitat de Benassal. Diferents propostes culturals i lúdiques amb la llengua pròpia com a protagonista ompliran els carrers de la localitat de l’Alt Maestrat.

Les activitats arrancaran el dissabte de vesprada amb el berenar saludable que patrocina Cuinatur. Després, el grup L’Enfilat representarà “46 contes i un gelat” de Vicenç Marçà. Tot i això, el dia gran serà el diumenge. Comptarà amb la fira d’entitats, amb més de 36 expositors entre col·legis, AMPES, grups d’estudi, llibreries… La música també tindrà el seu protagonisme de la mà de la cercavila de dolçaina i tabal, la de la Banda de Música Font En Segures de Benassal, l’actuació de Trobadorets o la cita amb la Muixeranga de Vinaròs. Tampoc faltarà una ruta pel casc històric i una ruta literària de la mà de la Rabera Eclèctica. A més, es podrà assistir a la xerrada sobre “ El Diccionari castellà-valencià de Carles Salvador” a càrrec d’Emili Casanova de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL)

La Festa per la llengua de Benassal tanca el cicle de les celebracions d’aquest curs per reivindicar l’escola pública i en valencià en les diferents comarques valencianes.