Fat Bottomed Boys fa vibrar Vilafranca en el Dia dels Cadafals

632
PUBLICITAT

Ahir dimarts era el Dia dels Cadafals. Pel matí van tindre llocs les paelles a l’Avinguda del Llosar. Tot i les baixes temperatures, les colles van menjar la seues paelles al carrer.

Per la vesprada, va haver un corro de vaques de German Vidal que va comptar també amb Paco Pino, Javi Edo o Javi Vallés entre els rodadors. Es va fer la prova i l’embolada del bou de Cayetano Muñoz.

L’actuació de Fat Bottomed Boys va congregar molta gent de totes les edats a la Carpa de Festes. Aquesta formació a la qual participa el vilafranquí Carlos Álvarez Prades, va oferir més d’hora i mitja de repertori de la mítica banda britànica Queen amb temes com “We are the Champions”, “Bohemian Rhapsody” o “We will rock you”. Després hi havia la Discomòbil The End.

Avui dimecres és el dia dels Kintos i Kintes 2019. El dia ha començat amb jocs tradicionals per als més menuts a la Tasca. Per la vesprada hi haurà corro de vaques de la ramaderia dels Germans Bellés de La Torre d’En Besora, amenitzat per la Xaranga Herederos del Conyac. El dia acabarà amb la Dismòbil Bandalay a la Carpa de Festes.