Exposicions, teatre, fira, jornades meteorològiques i solidaritat en l’agenda de desembre d’Atzeneta

235

 

L’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat ha presentat una completa agenda de desembre, un mes que arriba carregat d’activitats a la localitat. Música, teatre, la Fira, jornades meteorològiques, Kangoo Power, recollida solidària d’aliments, la primera marxa solidària, exposicions, esports … formen part dels actes que ha programat el municipi amb la col·laboració de nombrosos veïns i entitats.

L’activitat s’iniciarà el proper 6 de desembre amb una singular exposició. “Fotos, fils i ferro” és el títol de la proposta artística que realitzen Stephanie de Leng, Miguel Trillo i Miguel Bellés. Estarà oberta de dilluns a divendres de 11 a 13h i de manera especial el 8 de desembre, amb motiu de la Fira de la Puríssima. El mateix 6 de desembre arribarà un espectacle musical dins de la campanya de la Diputació. El dia 7 la música per als més joves serà la protagonista amb la discoteca mòbil Bandalay XXXL.

Fira D’Atzeneta

Un dels esdeveniments més destacats serà la Fira, que arribarà el 8 de desembre. Des de fa 459 la localitat celebra este esdeveniment. El rosari de l’aurora, la processó del “farolet”, la xocolatada, la mostra d’objectes antics al carrer Xodos, la degustació de “tombet” o l’actuació de la rondalla seran només alguns dels actes previstos.

Meteorología

Entre el 9 i l’11 de desembre arribarà la primera edició de les jornades meteorològiques d’hivern al Penyagolosa. Diverses activitats gratuïtes al voltant de la meteorologia al massís del Penyagolosa seran l’eix de tres dies amb conferències, instal·lació d’estació meteorològica o documentals.

Nadal

A mesura que s’aproximen les dates nadalenques es podrà gaudir d’activitats relacionades. La recollida solidària d’aliments, la primera marxa solidària, l’arribada del Pare Noel, el teatre a la biblioteca amb “Les princeses también és tiren pets” o la festa de final d’any són només algunes de les propostes. L’agenda també inclou una classe magistral de Kangoo Power i els partits de futbol del club local.