Exposicions, cinema, literatura i música enlluernen en l’Agenda Activa de Vilafranca

231
PUBLICITAT

Les activitats no cessen a Vilafranca i, aquest mes d’agost, el municipi es vist de gala gràcies a les festes patronals en honor a Sant Roc, la Nit dels Ciris i diferents exposicions, visites guiades, projeccions de cinema o concerts.

La primera setmana del mes compta amb la música d’Àlex Blat, la informació sobre LABORA, la presentació de la revista Papers dels Ports i el cinema a la fresca amb ‘En guerra amb el meu avi’. A més, serà el moment de gaudir d’una nova edició, i ja van nou, del Festival de Música 775 que tindrà lloc del 5 al 7 d’agost, així com de la Nit dels Ciris la nit del 6 d’agost.

El dilluns 8 arribarà el Festival de Jota i Concert de Pols i Pua. Així començarà una setmana amb la presentació del llibre de Juan Luís Porcar ‘Els Ports: franquisme i repressió, ciutadania i memòria’ el dimarts 9; l’espectacle de dansa i teatre OLEA de la Cia. Visitants el dimecres 10; i una jornada de meditació nocturna el dijous 11.

Tot això marca l’avantsala a les festes patronals en honor a Sant Roc que se celebraran del 12 al 21 d’agost.

El mes es tancarà el dia 23 amb un taller de Muixeranga i el dia 27 amb una visita teatralitzada a la Pedra Seca.

Indicar, a més, que durant tot el mes tenen lloc visites guiades al Museu de la Pedra en Sec, l’Església de Santa María Magdalena, l’ajuntament o el nucli històric. Així mateix, es pot gaudir de diferents exposicions com ‘Un món de mirades, geografia humana dels Ports’ de Miguel Ángel Tronxo; ‘3a invasió de les regadores’ amb una divertida gimcana pel poble; o ‘Els fils de les nostres vides’ d’Anne Barton de Major i Marisa Monfort Bernat.