Exitosa IV edició de Morella Negra com la Trufa

27
  • Les activitats programades durant tot el cap de setmana han tingut una important participació
  • Santiago Díaz ha guanyat el III Premi Tuber Melanosporum a l’escriptor o escriptora novell amb la novel·la Tailón

La IV edició de Morella Negra com la Trufa arriba al seu final de manera exitosa i amb molta participació en les diferents activitats d’aquest cap de setmana. D’aquesta manera, el festival gastro-literari emmarcat dins de les XVI Jornades Gastronòmiques de la Trufa Morella-Els Ports ha comptat amb escriptores, escriptors, periodistes i detectius que han permés al públic endinsar-se en aquest món criminal, debatre sobre aquest gènere literari i parlar sobre diferents temes d’actualitat.

El regidor de Turisme i Comissari de Morella Negra com la Trufa, Jorge García, ha destacat que “Morella Negra ha tingut molta acceptació en aquesta edició i cada any compta amb més gent que ve a escoltar les taules redones així com provar els pinxos elaborats amb trufa”. L’edil ha explicat que “el festival gastro-literari s’ha convertit en una cita marcada al calendari cultural de Morella com una activitat diferent que reuneix dins de Morella a experts i expertes del món de la novel·la negra”. Finalment, l’edil ha volgut “agrair a tots i totes qui han participat en aquestes jornades i esperem que vulguen tornar en la cinquena edició”. A més, ha aprofitat per a “donar l’enhorabona al guanyador del III Premi Tuber Melanosporum, Santiago Díaz per la novel·la Tailón, així com als i les finalistes, ja que el nivell és molt alt i totes les novel·les han agradat al jurat”.

D’aquesta manera es tanca una altra edició de Morella Negra com la Trufa on s’han combinat les taules redones, lectures de poesia, xerrades i presentacions de llibres amb degustacions de pinxos elaborats amb trufa i tast de vins. Un cap de setmana intens i complet en el qual totes i tots han pogut gaudir de la gastronomia característica de Morella i la novel·la negra.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA