Èxit rotund del Duatló a Vilafranca

86
PUBLICITAT

Vilafranca va viure el passat dissabte la tercera edició del Duatló Escolar, un esdeveniment esportiu que va reunir a 180 participants de totes les categories, des de juvenils fins a prebenjamins. La prova, que forma part de la lliga provincial de duatló, va ser un èxit rotund.

En aquesta ocasió, el circuit de carrera a peu es va realitzar per la renovada avinguda de Castelló. Mentre que amb les bicis, els i les participants van arribar fins a l’ermita del Llosar. Les bicicletes, el box i la meta es van ubicar a l’inici de l’avinguda del Llosar, tocant la plaça d’En Blasc.

Cal destacar la participació de 9 clubs provincials: Tritrail, Trivila, Trinoulas, Basiliscus, Formigues, Altopalancia, Triatló Castelló i Tripicaio. Els pòdiums vilafranquins van quedar així: Laia Fabregat va ser la primera classificada en categoria juvenil femenina, mentre que Martí Solsona va quedar en tercera posició en la mateixa categoria masculina. En categoria cadet femenina, Martina Fabregat va aconseguir el tercer lloc, mentre que Balma Tena va ser segona en categoria infantil femenina. Manel Roig va pujar al podi en tercera posició en categoria aleví masculina, i Aitana Prades va tancar la representació local amb un tercer lloc en categoria benjamí femenina.

L’organització del duatló es va mostrar molt satisfeta amb el desenvolupament de la prova i va agrair la participació de tots els inscrits, així com el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i dels voluntaris. A més, van destacar la importància d’aquest tipus d’esdeveniments per a la promoció de l’esport i la dinamització del municipi.