Èxit i innovació rural de la mà d’Alt Maestrat Human Land

113
PUBLICITAT

– L’Associació ha organitzat una jornada tècnica per al dimarts 19 de desembre

L’ermitori de Sant Pau d’Albocàsser acollirà dimarts que ve 19 de desembre la jornada tècnica ‘Casos d’èxit d’innovació rural’ organitzada per l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land.

L’esdeveniment començarà a les 10h amb la benvinguda als i les participants i la presentació de la jornada.

A les 10.15h, Javier Espacia oferirà una ponència sobre els casos d’èxit d’innovació social en el medi rural. A les 10.45h, Cati Corell exposarà el primer cas d’èxit del dia, centrat en la Cooperativa de Viver i les experiències en enoturisme i oleoturisme.

Després d’una pausa per a fer networking, a les 11.45h arribarà el segon cas d’èxit: “The Silent Route, un projecte singular d’innovació rural”. Parlaran sobre ell la tècnica de Turisme i Cultura de la Comarca del Maestrazgo, Cristina Mallén, i la tècnica de Turisme i Cultural de la Comarca Andorra-Sierra de Arcos, Mari Ángeles Tomas.

L’últim cas de l’èxit de la jornada serà “Vacapop, el wallopop del món rural”, explicat per Marta González i moderat pel tècnic de Desenvolupament Local del CDR Alt Maestrat, Dani Castillejo. La clausura de la jornada serà a les 12.45h.