Èxit d’organització i participació al I duatló escolar de Vilafranca

936
Font: Tripicaio Vilafranca.
PUBLICITAT

Vilafranca acollia el diumenge 6 de març el primer duatló escolar. Una prova d’àmbit provincial que va acollir més de 200 participants així com les respectives famílies i personal d’entrenament dels clubs participants. L’organització venia de la mà del club local de triatló Tripicaio, que va comptar amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Triatló, així com amb l’ajuda de més de 80 voluntaris que van garantir la seguretat al llarg del circuit i ajudaren a que tot eixirà rodó. A més, una vintena d’empreses locals van donar suport a la fita a través del seu patrocini.

El dissabte per la vesprada l’organització va treballar intensament preparant la plaça i les avingudes. La plaça d’En Blasc va ser el centre neuràlgic de la prova: punt de sortida i meta i lloc on es va ubicar el box de bicicletes. L’avinguda Castelló fins a la plaça de bous va acollir el sector de cursa a peu, mentre que a l’avinguda Llosar fins a l’ermita es va ubicar el sector de bicicletes. Un circuit urbà que va permetre acurtar i allargar les distàncies en funció de cada categoria. A l’estàtua de la Dona Treballadora es va col·locar la zona de podis.

A més de la bona organització, Vilafranca també va celebrar tres primeres posicions i dos podis. Els 25 atletes que militen al club local van demostrar la bona forma d’un club jove però amb ganes de fer-se un lloc en el triatló autonòmic.

L’alcaldessa Silvia Colom va participar en l’entrega de premis, penjant les medalles a tots i totes les atletes que van aconseguir guanyar-se el podi a Vilafranca.

La localitat va aprovar, i amb bona nota, la celebració del duatló escolar. Vilafranca ja en sap molt d’organitzar grans fites esportives i sembla que se’n consolidarà una més al calendari esportiu vilafranquí.