Èxit d’inscripcions per a la I Enduro Race Morella Singletracks, que ja supera els 135 participants

687
PUBLICITAT

1-Cartell enduro race Btt Morella

-Nota de premsa-

A pocs dies que es disputi la I Enduro MTB Morella singletracks, els treballs s’intensifiquen i es van coneixent més detalls organitzatius. Fins al moment, més de 135 bikers s’han apuntat a aquesta espectacular prova i l’alt ritme d’inscripcions que s’estan registrant els últims dies, fa preveure que el nombre pot augmentar de forma important. Aquesta competició es convertirà en la primera prova d’aquesta modalitat que es disputi en sòl valencià amb el reconeixement de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana. Aquesta prova tindrà lloc els dies 4 i 5 d’octubre i combinarà l’esport amb el patrimoni de la ciutat, com ara el descens que es realitzarà des de dalt del castell, i els seus paisatges tan idonis per a la pràctica de l’enduro. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de setembre, tot i que els participants que la formalitzin abans del dia 25 tenen un preu més reduït.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Morella, Amadeu Bordàs, destacava que “estem organitzant una prova molt important, que es convertirà en la primera competició que es disputa en aquesta modalitat en la Comunitat Valenciana, i esperem que sigui tot un èxit per convertir l’Enduro Race Morella singletracks en un referent del enduro a nivell nacional “. A més, afegeix que “s’està treballant per fer una competició espectacular amb descensos pel nucli urbà, com el de dalt de tot del castell, i recorreguts cronometrats per senda, que faran que Morella respiri un gran ambient biker el primer cap de setmana de octubre “. En aquest sentit, cal assenyalar que en la jornada de dissabte tindrà lloc el descens urbà, des del castell fins a l’exterior de les muralles. Aquest tram no comptarà per al resultat definitiu, però sí per organitzar l’ordre de sortida de les quatre especials de dissabte. Aquestes es disputaran entre Morella, Torremiró i Xiva.

-Voluntariat

Des de l’organització també es fa una crida a la participació dels veïns i veïnes en la prova a través del voluntari. A la pàgina oficial de la prova, www.morellaendurorace.com, hi ha un formulari que es pot omplir per viure la competició des de dins. Aquest aspecte és molt rellevant per al correcte funcionament de la I Enduro Race Morella singletracks.

-Bikers de primer nivell

Entre els més de 135 bikers que ja s’han inscrit per a la prova, hi ha participants de primera línia de l’enduro nacional, com José Antonio Díez Arriola. Tot fa presagiar que la R Enduro Race Morella singletracks comptarà amb un altíssim nivell, en tots els sentits.

En definitiva, el 4-5 d’octubre d’enguany, els aficionats al MTB més lúdic i autèntic tenen una cita inexcusable a Morella. El circuit programat serà una mostra de l’enorme domini dedicat al enduro i al all mountain que constitueix la zona. La celebració d’aquesta competició, juntament amb la de la Mediterranean Xtrem, suposa la confirmació de Morella com a destinació de referència dins del BTT a nivell nacional.