Èxit del Mes de l’Avellana a Benassal

73
Èxit del Mes de l'Avellana a Benassal
Èxit del Mes de l'Avellana a Benassal

Benassal ha celebrat aquest mes d’octubre el seu tradicional mes de l’avellana. Les activitats van finalitzar ahir amb una mostra i degustació de tapes i pinxos, tant dolces com a salades, amb l’avellana com a protagonista en la qual van participar tots els comerços i restaurants que durant octubre han servit o venut productes amb avellana.

Així, durant els caps de setmana del mes d’octubre els restaurants La Piqueta, La Castellana i Novella han servit menús amb plats creats especialment per a l’ocasió. A més, diferents establiments del municipi han oferit productes amb avellana en la seua elaboració. Els comerços participants han sigut: Pastisseria Moliner, Panadería Pedro Monfort, Panadería-Pizzería El Maset, Pastisseria Bellés, Carnisseria Cal Bort, Carnisseria Celesmila y Formatges El Poble de Benassal.

Segons ha assenyalat l’alcaldessa, Mari Luz Monterde, tant la degustació com les jornades en general han sigut tot un èxit, així com tot un impuls turístic per a la zona. Cal recordar que durant tot el mes en l’Edifici de la Mola s’ha pogut visitar l’exposició “Avellana, fruit de tardor”.