Èxit del festival de titelles PortsXinel·la a Morella

132
  • Monstres, de Xarop Teatre, i Lambe-Lambe, de Paolo Ioro, s’han representat amb molt de públic
  • El concert Lágrimas de amor y almas populares de Morella Sonora va tindre lloc al Teatre Municipal

La ciutat de Morella ha albergat una nova edició del festival de titelles PortsXinel·la amb dues representacions. Les obres Monstres a càrrec de Xarop Teatre al Lambe-Lambe de Paolo Ioro han reunit a les xiquetes i xiquets durant estos dies per gaudir de la tercera edició d’aquest festival.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “PortsXinel·la ha tornat a ser un èxit de participació i les dues representacions que han tingut lloc a Morella, han comptat amb un nombrós públic”. L’edil ha explicat que “el públic infantil és molt exigent, per la qual cosa és difícil trobar activitats que els agraden. Portsxinel·la ja s’ha convertit en una cita al calendari d’activitats infantils a la ciutat i a la comarca”.

Cal recordar que PortsXinel·la ha recorregut 12 municipis dels Ports com són Todolella, Vilafranca, Morella, Forcall, Castellfort, Castell de Cabres, La Mata, Cinctorres, Villores, Olocau del Rey, Sorita i Palanques durant les últimes setmanes. D’aquesta manera, la cultura uneix aquestos pobles, en aquest cas enfocada al públic infantil.

IX Morella Sonora 2019

El dissabte a la vesprada va tindre lloc un nou concert de Morella Sonora al Teatre Municipal. Així, la soprano Verónica Granatiero junt amb el guitarra Luciano Pompilio van oferir el concert Lágrimas de amor y almas populares. D’aquesta manera, Rocío ha recordat que “Morella Sonora és una activitat que ja compta amb moltes edicions a la nostra ciutat per a convertir la música i la cultura en protagonistes en l’agenda local”.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA