Èxit de públic a la segona edició del festival de música de Vilafranca

213
Festival de música de Vilafranca

Vilafranca ha celebrat durant el cap de setmana la segona edició del Festival de Música 775 que es va iniciar l’any passat per commemorar l’aniversari de la Carta Pobla de la localitat.

This slideshow requires JavaScript.

El músic i compositor Pere Joan Carrascosa és el director del certamen de música clàssica i de cambra que va començar dissabte amb una visita guiada i concerts itinerants que van partir de la plaça Blasco de Alagón. Guillem Monferrer es va transformar en Luis Mirales del Carro. La música va ser interpretada pels membres de l’aula del quintet de vent i el conjunt de metalls de la Unió Musical de Vilafranca. Mentrestant, les veus les van posar el conjunt vocal de l’associació Lluís Miralles del Carro i Raúl Sirvent, de tenor, que va interpretar amb el violí Fernando Pascual unes obres de Bach al Portalet. A la nit, al Poliesportiu Municipal, el cinema mut es va fusionar amb la música en directe a ‘Chaplin & Joplin’. Les obres de Lamb, Joplin i Chaplin van estar acompanyades pel violí de Fernando Pascual, el violoncel de Pere Joan Carrascosa i el piano d’Aida Velert.

Diumenge es va realitzar un concert a les Coves del Forcall. Pere Joan Carrascosa va interpretar peces de Bach, Ligetti i Henze. El punt de partida es va situar a la plaça Blasco d’Alagó fins arribar a l’emplaçament on va tenir lloc el concert.
A la tarda, l’Església Parroquial va acollir un concert de ‘Pyoyecto Brunetti’ que va clausurar el festival amb obres d’aquest compositor interpretades a violí, viola i violoncel. Les entrades als concerts han estat gratuïtes.