Eixida de la Volta Ciclista

TOTES LES CLASSIFICACIONS

Més de 170 corredors s’han congregat durant el cap de setmana a Vilafranca i Castellfort en el que ha estat la I edició de la Volta Ciclista a Vilafranca, Memorial Jofre Grau Biosca. En la prova han competit corredors cadets de 15 i 16 anys. El venedor de la general va ser: Joan Martí Benassar, seguit d’Eugenio Sanchez, situant-se en tercer lloc Pau Miquel. El resultat va estar atapeït ja que tan sols els van separar 28 segons. L’equip del vencedor, Respecteu 1.5 va ser també el guanyador de la prova.

GALERIA DE FOTOS

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La Volta la integraven dues etapes. La primera d’elles va ser una contrarellotge per equips de 13 kiómetres amb sortida a Castellfort i arribada a Vilafranca. Això va ser dissabte. Ahir diumenge els corredors van superar un recorregut de 60 quilòmetres que va discórrer per un circuit semiurbà de Vilafranca i l’ascensió al port de la Mare de Déu de la Font de Castellfort.

Dissabte, a la contrarellotge per equips Respecteu 1.5, Restaurant Zafiro Team i Autocars Sagalés van ser els primers classificats

El desenvolupament de la Volta Ciclista ha suposat que més de 500 persones hagen visitat Vilafranca. Això ha suposat que tots els hotels de la localitat i municipis veïns s’hagin omplert durant el cap de setmana.

El Club Ciclista Piaio, organitzador de la prova, ha comptat amb més de 50 persones, entre organitzadors i col·laboradors, que han fet possible el desenvolupament de l’esdeveniment.

Cal destacar també la presència de corredores, que van conformar un equip en la contrarellotge de dissabte passat.

-Memòria de Jofre Grau Biosca

Durant tot el cap de setmana la memòria del corredor mort Jofre Grau Biosca ha estat present. Els seus familiars han participat la inauguració de cadascun dels recorreguts i també en el lliurament de trofeus. A més ahir van rebre el mallot del guanyador i un record per part del Club Ciclista Picaio. Jofre Grau va morir en 2011 i era natural d’Els Valentins (Tarragona). Va morir als 21 anys.

-Presència De Joan Llaneras

Qui no ha volgut perdre el desenvolupament de la prova ha estat el medallista olímpic Joan Llaneras, que ha seguit de prop el desenvolupament de la competició.

-Faixes enlloc de cintes.

Els tradicionals talls de cinta per inaugurar els diferents recorreguts s’han substituït pels talls de faixes i és que a Vilafranca es troba una de les últimes fàbriques tradicionals. Teixits Escuder és un dels patrocinadors de la prova.

-General:

Joan Martí Benassar. 1.50.40
Eugenio Sanchez. a 24
Pau Miquel. a 28

-General Equips

Respecteu Metro i Mig 5.35.12
Restaurant Zafiro Team. A 14
Autocars Sagalés, a 26.

-Etapa diumenge:

Pau Llaneras. 1.33.28
Joan Marti Benassar.
Eugenio Sanchez. Tots al mateix temps.

-General Muntanya:

Pau Llaneras. 10 pt
Eugenio Sanchez. 8
Daniel Howley. 6