Èxit de participació en la V Trobada Literària ‘en homenatge a Carles Salvador

956
Membres d'El Pont Cooperativa de Lletres davant el monument a Carles Salvador
PUBLICITAT

Els escriptors i escriptores castellonencs es van donar cita a Benassal aquest cap de setmana per a recordar al poeta

Més de mig centenar d’escriptors castellonencs han participat este dissabte a la V Trobada Literària ‘en honor al poeta Carles Salvador. Ha estat una jornada cultural i festiva al voltant de la figura d’aquest il·lustre valencià profundament lligat a Benassal, on va treballar com a mestre durant vint anys.

Els actes s’han centrat en la lectura de poemes i fragments de l’obra de l’homenatjat per part dels alumnes del Col·legi Públic Alcalde Fabregat de Benassal i l’IES municipal. El grup de teatre l’Enfilat també ha representat algunes de les seves obres i s’han musicat poemes, tant de Carles Salvador com d’Ovidi Montllor, a càrrec del cantautor Artur Àlvarez.

La jornada organitzada per El Pont Cooperativa de Lletres, amb la col·laboració de la Fundació Carles Salvador, l’Ajuntament de Benassal, el Col·legi i IES de Benassal, l’associació Maestrat Viu i el Grup de Teatre l’Enfilat, ha acabat amb l’exhibició d’algunes figures de la muixeranga Conlloga de la Plana, una visita a l’Itinerari Carles Salvador i un dinar de germanor.