Èxit de participació en els primers actes d’Abrasa’m a Ares del Maestrat

191
Pastar cocs a Ares del Maestrat
PUBLICITAT

Desenes de persones han participat en la programació confeccionada aquest cap de setmana a Ares del Maestrat per motiu de la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques ‘Abrasa’m’, on la gastronomia local i música en directe han sigut el principal atractiu. Així, el Molí Sòl de la Costa va entrar en funcionament una vegada més el dissabte pel matí. Una demostració d’enginyeria i història per ensenyar als i les presents com es molia antigament. Després, es van cuinar i fornejar diferents tipus de ‘cocs’ amb molts ingredients diferents com pebrera, albergínia, sardina o diferents tipus de carns. Innovacions culinàries que cada participant va poder triar.

Pel que fa al diumenge, l’artista Jesús Gallardo va exhibir el seu repertori musical amb una actuació en el Museu de la Cova del Castell que va registrar una elevada afluència. El músic de jazz, acompanyat per diferents instruments, va tancar el programa del cap de setmana. ‘Abrasa’m’ continua el pròxim dissabte 28 d’octubre amb oferta gastronòmica en els establiments del poble. El Mesón el Coll ofereix esmorzars a la brasa amb reserva prèvia al 964 44 30 88. Pel que fa a l’Hotel d’Ares, a partir de les 21h es presentarà el ‘coc’ amb el menú del Maestrat on també es podrà sopar una ‘parrillada’ de carn amb pataques i salses. El preu del menú és de 21 euros, amb vi i postres inclosos. Els més menuts també podran tastar el menú infantil, amb llonganisses i pataques, per 8 euros. Per a reservar taula cal cridar al 964 07 08 16.