Èxit de participació a les activitats de Pasqua de Castellfort

775
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Castellfort

El jovent de Castellfort ha pogut gaudir de cinc dies d’activitats al municipi coincidint amb les vacances de Setmana Santa. Aquesta iniciativa ha estat tot un èxit, ja que han participat un total de 24 menors tenint en compte les persones residents al poble durant tot l’any i els xiquets i xiquetes visitants.

A la planificació inicial es contemplava la realització de tallers de treballs manuals, una gimcana, una excursió fins a l’ermita de Sant Pere, un berenar de Pasqua i el visionat d’una pel·lícula i, a excepció dels dies que el temporal no ho va permetre, així va ser. La majoria de les activitats s’han dut a terme a l’aire lliure per a poder respectar les distàncies de seguretat. Els dies de pluja o mal temps, els tallers s’han realitzat al poliesportiu o a la confraria, dos espais molt grans de la localitat que han pogut assegurar el manteniment de les distàncies de seguretat.

Tot i que aquestes activitats de Pasqua ja han finalitzat, el consistori i les monitores seguiran programant activitats setmanals per a mantenir actius als xiquets i xiquetes residents de Castellfort.