Èxit de les festes d’Herbeset

0
21

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-La participació ha estat elevada en totes les activitats tradicionals i de germanor durant tota la jornada

Herbeset celebra aquest cap de setmana les seues festes en honor a Sant Miquel. Així, totes les activitats han comptat amb molt d’ambient i participació de tots els veïns i veïnes de la localitat, de manera que s’ha vist reflectida la germanor habitual d’aquestes festes. D’aquesta manera, el campionat de birles infantil i adult d’aquest matí i el dinar de germanor han sigut les activitats principals d’aquesta jornada de les festes.

La regidora delegada d’Herbeset, Ana Adell, ha destacat que “aquesta localitat multiplica la seua població durant les festes, de manera que la germanor ha estat protagonista en totes les activitats programades”. L’edil ha explicat que “ha hagut moltes activitats i concursos durant les festes en honor a Sant Miquel amb molta participació que continuarà demà amb l’últim dia festiu”.

Programació de les Festes d’Herbeset

La jornada del diumenge comença amb la cercavila dels Gaiteros de Morella a les 11.15 hores A les 12.00 hores, Missa solemne en honor a Sant Miquel i la Verge del Rosari. A continuació, retaule i recollida de plats per a l’oferta i seguidament, oferta tradicional i subhasta de plats típics amb vi d’honor. A les 16.00 hores, calmant i café per als i les assistents al bar de la comissió. Finalment, jocs tradicionals i entrega de premis amb regals per als xiquets i xiquetes participants.