Èxit de les festes de La Pobleta

383
PUBLICITAT

Totes les activitats del cap de setmana han tingut molta participació de les veïnes i veïns de la localitat

La Pobla d’Alcolea (La Pobleta) ha celebrat les seues festes en honor a la Mare de Déu de les Neus aquest cap de setmana. Així, totes les activitats han comptat amb molt d’ambient i participació de tots els veïns i veïnes de la localitat, de manera que s’ha vist reflectida la germanor habitual d’aquestes festes. Així, concursos de truites, balls populars, dinars, concurs de morra i el tradicional Ball i dansa del Pastor ha sigut algunes de les principals activitats d’aquestes festes.

La regidora delegada de La Pobleta, Judit García, ha destacat que “aquesta localitat multiplica la seua població durant l’estiu i, sobretot durant les festes, de manera que la germanor ha sigut la protagonista durant tot el cap de setmana”. L’edil ha explicat que “hi ha hagut moltes activitats, concursos i balls durant els tres dies de les festes en honor a la Mare de Déu de les Neus i totes han tingut molta participació de totes i tots”.

Cal recordar que La Pobleta és una localitat amb encant, situada a quinze quilòmetres de Morella. És l’última localitat de la província de Castelló de camí cap a Terol. A més, molts dels veïns i veïnes d’aquesta viuen durant l’hivern a Morella, de manera que les festes suposen un moment important perquè tornen al municipi durant uns dies.